Open dag Oud-Castricum op Tweede Paasdag

CASTRICUM – In verband met Pasen houdt de Werkgroep Oud-Castricum haar eerstvolgende open dag niet op zondag 5 april, maar een dag later op Tweede Paasdag. Na de overweldigende belangstelling in februari en maart is de tentoonstelling over de Dorpsstraat die dag nog te bezichtigen.

Behalve vele foto’s zijn er ook fraaie pentekeningen van Nico Lute te zien. Tevens wordt er doorlopend een film van Anton Visser vertoond met nostalgische beelden van panden die in de loop der jaren zijn verdwenen of herbouwd. In de film komen ook verschillende oud-bewoners of vroegere ondernemers aan het woord.
 
U bent 6 april weer van harte welkom in het Historisch Informatiecentrum De Duynkant aan de Geversweg 1b van 12.00 tot 17.00 uur. Meer informatie: www.oudcastricum.com