Limmen waakt voor Amnesty International

LIMMEN – Tieners en jongeren van 13 tot en met 21 jaar zullen een wake houden voor alle mensen over de hele wereld van wie de mensenrechten worden geschonden.

De wake begint in Limmen op donderdagavond 2 april vanaf 19.30 uur en duurt tot vrijdagavond 3 april 19.30 uur. Deelnemers zullen dan 24 uur niets eten en drinken. Dit alles om 24 uur lang twee vuurkorven die voor de Corneliuskerk zullen staan brandende te houden. Deze actie is bij vele jongeren ook bekend als ‘Zipp your lips’.

De dag-kapel van de Corneliuskerk en het ontmoetingscentrum voor jeugd en jongeren Conquista boven de Burgerij zullen 24 uur open zijn. Op beide plekken zal het ook mogelijk zijn om mee te doen met schrijfacties van Amnesty International. Er kunnen daar in stilte brieven en kaarten geschreven worden aan gevangenen die zonder eerlijk proces gevangen worden gehouden.

Ben je tussen de 13 en 21 jaar meld je dan aan via Conquista nadine@conquista.nl of de Corneliusparochie: pastorie.corneliusparochie@hetnet.nl