Extra voorstelling van rockopera Jesus Christ Superstar

CASTRICUM – Het Castricumse koor Connection werkt mee aan een grootse uitvoering van de populaire rockopera Jesus Christ Superstar in de periode rond Pasen in de Grote Kerk in Alkmaar.

Vanwege de grote belangstelling is besloten een extra voorstelling op 7 april te houden. Het bekende werk van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice wordt in de originele Engelstalige uitvoering op de planken gebracht door de Stichting Superstar Theaterproducties.

Voor de gelegenheid wordt de Grote Kerk omgebouwd tot theater, compleet met licht en geluidsinstallaties, tribune en podium. En staan zo’n vijftig acteurs, honderdvijftig koorleden, tien bandleden en zestig vrijwilligers en professionals garant voor een unieke theaterbelevenis. Voor dit mega-evenement is een groot gelegenheidskoor nodig en Connection uit Castricum is één van de koren die is gevraagd mee te doen. Connection zal met 50 personen vertegenwoordigd zijn in het gemengd koor.

Toegangskaarten zijn te reserveren via internet: www.superstartheaterproducties.nl/alkmaar
Steunt u culturele initiatieven in uw omgeving, maak dan gebruik van de code CONNECTION bij de reservering van de kaarten.

Meer informatie: www.connection-hetkoor.nl.