Duel Vitesse-IJsselmeervogels live op Castricum105

CASTRICUM – Het duel in de achtste finale om de KNVB-districtsbeker wordt zaterdagmiddag uitgevochten op de Puikman.

Tegenstander voor Vitesse ’22 is topklasser IJsselmeervogels uit Spakenburg. De wedstrijd begint zaterdagmiddag om 16:30 uur. De wedstrijd is live te volgen op Castricum105, de speciale uitzending begint iets voor half vijf en loopt tot ongeveer half zeven.

Castricum105 is in de ether tot ver in de regio te ontvangen op 105,0 FM, op de kabel in Bakkum en Castricum op 104,5 FM, in Limmen, Akersloot en De Woude op 89,0 FM. Op de digitale kabel luister je naar Castricum105 op kanaal 916 in Castricum en Bakkum en via kanaal 921 in Limmen, Akersloot en De Woude. Via internet is Castricum105 te horen via onze site: www.castricum105.nl.

Foto: archief