Veiling Kibet4kids

CASTRICUM – Op 24 april 2015 staat op het Bonhoeffercollege een actiedag gepland voor Kibet4Kids. Op die dag, maar ook voor die tijd zullen leerlingen en docenten zoveel mogelijk geld inzamelen voor deze sympathieke stichting.

Naamgeefster  en voorzitter hiervan is de beroemde marathonloopster Hilda Kibet. In haar geboortedorp in Kenia wordt een  openbare school gebouwd. Om dat te financieren is veel geld nodig.

Donderdagavond 23 april wordt een veiling georganiseerd om het grootste deel van het benodigde bedrag binnen te halen. Daarom is het Bonhoeffer op zoek naar producten en diensten die onder de hamer kunnen. Connecties in profit en non-profit organisaties, kunnen daar een rol in spelen. Een van de kavels zijn de schoenen Memphis Depay.

Voor het aanleveren en registreren van producten of diensten kunt u mailen naar k.bijman@bonhoeffer.nl

Voor meer activiteiten en de kavels: www.bonhoeffer.nl