Adopteer een bank en geniet van het uitzicht

REGIO – Op diverse plekken in het Noordhollands Duinreservaat gaat PWN banken vervangen. PWN biedt haar klanten en jaarkaarthouders de mogelijkheid om een bank te adopteren om wat voor reden dan ook.

U koopt een bank en daarnaast betaalt u voor het onderhoud van de bank gedurende vijf jaar. Dit kan elke keer worden verlengd met weer vijf jaar. Tegen kostprijs wordt een roestvrijstalen plaatje met tekst ingegraveerd aangebracht op de geadopteerde bank.

Naast de te vervangen banken kunt u ook een bestaande bank adopteren. U kunt niet zelf een plek uitzoeken om een bank te plaatsen. Wilt u meer informatie over de werkwijze of de kosten, dan kunt u contact opnemen met Ben Hopman door een mail te sturen naar ben.hopman@pwn.nl.

PWN wil bezoekers van het Noordhollands Duinreservaat blijvend laten genieten van het prachtige duinlandschap. PWN is voor het beheer van de duinen afhankelijk van inkomsten van onder andere duinkaarten omdat de overheid hiervoor geen subsidie verstrekt.

Meer informatie: www.pwn.nl