Wandelen op woensdag in Castricum

CASTRICUM – De wandeltochten van Welzijn Castricum worden zeer goed bezocht. Van de Castricumse natuur genieten, fijn bewegen én gezellig samen lopen en koffie drinken wordt gewaardeerd door de deelnemers aan de tochten. De wandelingen worden uitgezet en begeleid door een enthousiast team van vrijwillige wandelbegeleiders. Een lange of korte tocht, stevig doorstappen of rustig aan, er is voor elk wat wils.

Op elke woensdag, het hele jaar door, starten vanaf De Hoep om 10.00 uur twee wandelingen: de 3 tot 5 km en de 7 tot 10 km. Voor mensen die van langere tochten houden is er de mogelijkheid om op de even weken een wandeltocht van 15 km te maken. Het startpunt ligt dan bij het NS station van Castricum en de begintijd is eveneens 10.00 uur.

Er zijn geen kosten aan de wandelingen verbonden en men kan zonder opgave deelnemen. Consumpties zijn voor eigen rekening en een duinkaart is nodig. Meer informatie:  Charles Verstraete, telefoon 0251 65 07 42. Of Welzijn Castricum, telefoon 0251 656562,  mail: info@welzijncastricum.nl