Lezingen in Bibliotheek Kennemerwaard locaties Akersloot en Castricum

AKERSLOOT – Hans Andriessen, Eerste Wereldoorlog kenner bij uitstek, geeft op donderdag 19 maart in de bibliotheek in Akersloot een lezing over Nederland tijdens de Eerste Wereldoorlog.

In zijn lezing die start om 20.00 uur, gaat Hans Andriessen in op de oorzaken van het ontstaan van de Eerste Wereldoorlog en geeft zijn visie over de schuldvraag. Aanmelden: Bibliotheek Kennemerwaard locatie Akersloot, Rembrandtsingel 1A. telefoonnummer:  0251 312 948 of per e-mail via akersloot@bknw.nl of via het reserveringsformulier op de website www.bibliotheekkennemerwaard.nl

In de voetsporen van de Inca’s

CASTRICUM – Machu Picchu, de heilige Incastad, en de Incatrails zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op donderdag 19 maart geeft Ammy Uijen om 20.00 uur een lezing over een reis door Peru in de bibliotheek in Castricum.

Aanmelden kan bij de Klantenservice in de bibliotheek. Reserveren is mogelijk op telefoonnummer 0251 655 678 of per mail via castricum@bknw.nl of via het reserveringsformulier op www.bibliotheekkennemerwaard.nl