Kosteloze clinic Jeu de Boules

BAKKUM – Zondag 29 maart verzorgt Jeu de Boulesvereniging de Stetters een kosteloze clinic voor mensen vanaf circa 50 jaar, die met dit spannende én laagdrempelige spel kennis willen maken.

Om 13.30 uur begint de clinic op het prachtige Jeu de Boulesterrein van de Stetters op Sportpark Wouterland, van Haerlemlaan 31a in Bakkum.  De clinic is voor mensen, alleengaanden en stellen, die zich de beginselen van dit leuke spel eigen willen maken.

In teams wordt geoefend op de 13 meter lange Jeu de Boulesbanen met werptechnieken om de boules zo dicht mogelijk bij het butje (doelballetje) te laten komen. Ook worden de spelregels toegelicht. Er wordt tijdens de clinic zelfs al een klein wedstrijdje georganiseerd. Boules zijn aanwezig voor de deelnemers aan de clinic.

De openingstijden van de Jeu de Boulesbanen op Wouterland zijn het hele jaar door op zaterdag, zondag en woensdag van 13.30 tot 17.00 uur en in het zomerseizoen op maandag en donderdag van 19.00 tot 21.00 uur.

Meer informatie of aanmelden: Loes Sloots van de Stetters, telefoon 0251 670642 of mail: loessloots@ziggo.nl. Ook kan de site bekeken worden: stetters.nl.