Winkeldiefstal in Geesterduin, dieven aangehouden in Heiloo

CASTRICUM – Bij een drogisterij in winkelcentrum Geesterduin zijn drie pakken scheermesjes gestolen. Dat gebeurde vrijdag.

Een medewerkster van de drogisterij zag dat een man de scheermesjes uit het rek pakte en aan een onbekende vrouw gaf. De vrouw stopte de voorwerpen vervolgens in haar handtas. Er was mogelijk nog een man bij betrokken, die even eerder in de winkel had rondgelopen in de buurt van het desbetreffende schap.

Het personeel van de vestiging in Geesterduin verwittigde andere filialen in de omgeving. Even later kwam de melding dat in Heiloo dezelfde verdachte personen aanwezig waren in een winkel van de drogisterijketen. In Heiloo konden de personen worden aangehouden op verdenking van het plegen van winkeldiefstal.