Castricum105 viert jubileum met live-uitzending

CASTRICUM – Castricum105 bestaat 20 jaar en dat wordt gevierd! Op 7 maart maken de programmamakers van Castricum105 een live uitzending vanuit het Oude Raadhuis aan de Dorpsstraat. 

In de programma’s komen prominenten langs die te gast of betrokken zijn geweest bij programma’s van de omroep. In de uitzending zal worden teruggekeken naar het nieuws van de afgelopen twintig jaar. Wat hield Castricum bezig sinds de uitzendingen van Omroep Castricum van start zijn gegaan?

De uitzending begint om 10:00 uur, Thom Singerling bijt het spits af. Om 11:00 uur is het de beurt aan Willem Seignette, om 11:45 uur hoort u het programma 105SportLive. Tot 13:15 uur zullen allerlei sporters, die regelmatig te gast zijn in het programma, de revue passeren. Tussen 13:15 uur en 14:00 zal Anton van Kaam met zijn programma Commuzika te horen zijn. Boy van Mourik neemt het stokje daarna over. Om 15:00 uur is het dan de beurt aan Johan Vermeer, presentator van de Flashbackshow. De afsluiting is in handen van Sander Verschoor en Maarten Glorie.
Iedereen is van harte welkom in het Oude Raadhuis om de uitzending bij te wonen. De radio-uitzending wordt ook live uitgezonden op C-TV.

Castricum105 is tot ver in de regio te beluisteren via de ether op 105.0 FM. Op de kabel is Castricum105 te ontvangen op 104.5FM in Castricum en Bakkum en op 89.0FM in Limmen, Akersloot en De Woude. Op de digitale kabel is Castricum105 in Castricum en Bakkum te horen op kanaal 916, in Limmen, Akersloot en De Woude op kanaal 786. C-TV is digitaal te zien op kanaal 41 in Castricum en Bakkum op kanaal 41 en in Limmen, Akersloot en De Woude op kanaal 46.