Stonerrock en lindyhoppen in De Bakkerij

CASTRICUM – Terwijl de zaal achter De Bakkerij binnen nu en twee weken wordt gebouwd, stoomt het programma van De Bakkerij gewoon door!

Vrijdag 27 februari  spelen Goldenwolf + Burnpilot (DE) + Shankadelics
Goldenwolf is een progressieve stonerrock band uit Heemskerk. De nummers die ze spelen zijn allemaal instrumentaal. Ze hopen de band ooit nog eens uit te breiden met een zanger maar voor nu treden ze zonder zanger op. Inspiratie halen zij uit bands zoals: Mastodon, Red Fang, Kyuss en vele andere bands. Burnpilot, speelt een mix van psychedelische stonerrock en ambient invloeden met compromisloze punk.  Verder is er deze avond met support van Shankadelics.
Zaal open: 21:00 uur. Entree 4 euro.

Zaterdag 28 februari  Lindyhoppen met FrunsJazzClub
Fruns Dansstudio is al jarenlang een begrip in Castricum! Op deze avond gaat De Bakkerij op de Fruns Jazz tour met de FrunsJazzClub. Een fijne avond met vinyl, lindyhop en mooie oude filmbeelden! Voordat je ‘s avonds de voetjes van de vloer gooit in De Bakkerij kun je in de ochtend van 28 februari een cursus lindyhop voor beginners en lichtgevorderden volgen bij Fruns Dansstudio. De cursus is van 10.00 en 13.00 uur met in de pauze een verzorgde lunch. Info en aanmelden via Facebook (zoek op Fruns Dansstudio), mailen naar frunsdansstudio@gmail.com of bellen met 06 51 046 044. De cursus in de ochtend gaat door bij voldoende aanmeldingen! De avond gaat sowieso door!
Zaal open: 21 uur. Entree: gratis!

Kijk voor meer informatie op de site via www.podiumdebakkerij.nl of kijk op de Facebookpagina: www.facebook.com/debakkerij.