Connexxion komt met goedkoop jaarabonnement voor 65-plussers

REGIO – Connexxion komt met een speciaal en goedkoop jaarabonnement voor 65-plussers voor de gebieden waar Connexxion rijdt.

Dit abonnement werkt op een persoonlijke OV-chipkaart waarop de geboortedatum vermeld staat. Tot 1 juni geldt een introductietarief van € 99. Voor dit bedrag kunnen 65-plussers het hele weekeind en op werkdagen vanaf negen uur ’s ochtends onbeperkt reizen met bussen van Connexxion. Dat is minder dan 30 eurocent per dag! Na 1 juni kost dit jaarabonnement € 125,- per jaar.

Connexxion hoopt dat de nieuwe abonnementsvorm reizigers van 65 jaar en ouder ertoe zal verleiden om vaker de bus te kiezen. Ook verwacht het vervoersbedrijf nieuwe reizigers aan te trekken. Het abonnement is verkrijgbaar via de webshop van Connexxion: www.shop.connexxion.nl

Binnenkort wordt in de hele regio een grootschalige huis-aan-huismailing opgezet en krijgen 65-plussers een persoonlijke brief op de deurmat. Bel voor meer informatie met de Klantenservice: 0900 26 66 399 van maandag tot en met zaterdag van 08.00 uur tot 19.00 uur.