Laatste kans voor de Tentoonstelling Retteketet! AZ

REGIO – Nog twee weken is in Stedelijk Museum Alkmaar de tentoonstelling ‘Retteketet! AZ: 60 jaar betaald voetbal in Alkmaar’ te zien. Bijna 20.000 bezoekers en vele bekende voetballers als Kees Kist, Kristen Nygaard, John Metgod, Aron Jóhannsson, Robert Mühren en Gretar Steinsson bezochten de expositie al.

De laatste twee weken is er een leuke actie voor mensen die de tentoonstelling nog niet hebben bezocht of nóg een keer willen komen. Van 21 februari t/m 8 maart kun je op vertoon van je AZ-clubkaart, supporterspas of jaarkaart (én als je een AZ-shirt aan hebt) een 2e bezoeker gratis meenemen naar ‘Retteketet! AZ’. Het is nu of nooit! Twijfel niet meer en kom langs.

De spelers, de krantenkoppen, de vele objecten én de onvergetelijke beelden nemen je mee door 60 jaar AZ-historie vol emoties. Interactieve onderdelen zoals de AZ pub quiz in het supportershome, of het Electro spel met T-shirts maakt de tentoonstelling leuk voor jong en oud.

Stedelijk Museum Alkmaar, Canadaplein 1, 1811 KE Alkmaar. Open van dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur (gesloten op maandag). Onder de 18 jaar is de entree gratis, mensen met een AZ-clubkaart of supporterspas betalen 6 euro.