Hart voor Holland loopt warm voor de Staten; loop en praat mee

CASTRICUM – Ron de Haan, gemeenteraadslid in Castricum en nummer 2 op de kandidatenlijst van Hart voor Holland bij de Provinciale Statenverkiezingen, gaat tussen 20 februari en 13 maart alle etappes van het Noord-Hollandpad lopen. Dat is goed voor de conditie, maar dat is niet het doel.

Ron wil tijdens deze trektocht vooral in gesprek gaan met inwoners van Noord-Holland. ‘Warmlopen voor de Staten’ noemt De Haan zijn trektocht van 270 kilometer, die hem van het noordelijkste puntje van Texel tot de meest zuidelijke grens van Noord-Holland in Huizen brengen.

Hart voor Holland is een nieuwe partij, die meer politieke zeggenschap wil voor de lokale gemeenschappen. De provinciale politiek is van het democratische pad af geraakt. Inwoners hebben niets meer te zeggen. Landelijke partijen maken de dienst uit. Hart voor Holland vindt dat het anders moet.

Provinciale politiek gaat over grote projecten, wegen, windmolens, natuur, en veiligheid. Wat jij van deze onderwerpen vindt, wat raakt jou direct in je woonomgeving, daar wil Hart voor Holland je graag over horen.

Vind je dat zaken anders georganiseerd moeten worden, wordt er onvoldoende door de provincie geluisterd, heb je een idee hoe het anders kan, of anders moet? Democratischer? Loop dan mee met deze trektocht door de provincie.

Op de website www.hartvoorholland.nl kun je op de blog van Ron de Haan dagelijks lezen waar hij loopt.