Knallen met tafeltennisballen

CASTRICUM – Afgelopen zaterdag was er Bingo bij de Tafeltennisvereniging Castricum voor de jeugd. Zij mochten hun ouders, opa’s en oma’ s meenemen. Het was geen gewone Bingo, maar één geheel op tafeltenniswijze, met de Robot.

De Robot is normaal om mee en tegen te trainen, maar nu knalde de Robot de ballen met cijfertjes er stuk voor stuk uit. 4 balletjes per keer, die de robot uitkwamen, werden door de kinderen, opgevangen en omgeroepen. Daarna werden de tafeltennisballen op het bord gelegd.

In de pauze kon er lekker worden getafeltennist. Na de pauze spuwde de Robot maar voort en voort en uiteindelijk was er voor iedereen natuurlijk een mooie of lekkere prijs. Na nog wat  balletjes geslagen te hebben ging iedereen met een goed gevoel naar huis. En de robot, die vond het wel leuk en wil ongetwijfeld nog wel een keer.

Meer informatie: www.tvcastricum.nl