Agenda Podium de Bakkerij

CASTRICUM – Ook komende week heeft de Bakkerij weer een goed programma. Bluesrock, een thema-avond en Zomaar een Zondagmiddag met een gloednieuwe band!

Een topweekend. Op vrijdag 13 februari begint De Bakkerij met bluesrock met een vleug van heerlijke improvisatie met The Shady Greys en Two Shakes of a Lamb’s Tail. Zaterdag 14 februari is er een themafeest met als thema Gaybar! Op zondagmiddag is er weer een Zomaar een Zondagmiddag activiteit met de gloednieuwe band: Badstanding! Zij zullen een aantal fijne covers spelen van rockers zoals Neil Young, Herman Brood en Thin Lizzy.

Vrijdag 13 februari: The Shady Greys + Two Shakes of a Lamb’s Tail. Zaal open: 21:00 uur. Aanvang 22:00 uur. Entree: 4 euro.
Zaterdag 14 februari: Thema – Gaybar! Tropicana, glitters, boa’s, tuinbroek, 1 voor allen met z’n allen 1! Kom ook! Zaal open: 21:00 uur. Entree: gratis!
Zondag 15 februari: Zomaar een Zondagmiddag: Badstanding met nummers van Herman Brood, Neil Young en Thin Lizzy. Zaal open: 14:00 uur. Aanvang: 15:00 uur. Entree: gratis!

Kijk voor meer informatie op de site via www.podiumdebakkerij.nl of kijk op de Facebookpagina: www.facebook.com/debakkerij. De Bakkerij is te vinden in het hart van Castricum aan de Dorpsstraat 30. De Bakkerij ligt op twee minuten lopen vanaf station Castricum en daarnaast is De Bakkerij goed te bereiken op de fiets en met de auto.

foto: Badstanding