Aandacht voor de rest van het gezin in het Auticafé

CASTRICUM – De zorg voor een kind in het gezin met autisme vraagt veel, zeker als er ook nog andere kinderen zijn. Over dat thema gaat de eerstvolgende editie van het Auticafé.

Tijd en ruimte voor jezelf, voor elkaar als partner en voor andere kinderen in het gezin nemen is belangrijk. Hoe doe je dat, goed voor jezelf zorgen? Een weekendje weggaan is voor veel ouders met een kind met ASS een hele opgave. Wat helpt je om overeind te blijven en door te gaan? Hoe leg je dat uit aan anderen? Antwoorden op dat soort vragen zullen worden gegeven door Anneke Eenhoorn, klinisch psycholoog bij Stichting de Praktijk in Alkmaar.

Ook zal er de gelegenheid zijn tot het stellen van vragen. Deze avond van het Auticafé is op woensdagavond 18 februari vanaf 20:00 uur in de Juliana van Stolbergschool, aan de Juliana van Stolbergstraat 3. Aanmelden voor het Auticafé kan via auticafecastricum@hotmail.com of bij Hansje Veen via telefoonnummer 0251-679333. Meer informatie is ook te vinden op www.auticafecastricum.nl.