Hip hop, Bluespoprock & Old skool en Jazz

CASTRICUM – De Bakkerij heeft deze week weer een vol programma.

Woensdag 4 februari – Het is weer de eerste woensdag van de maand; dus spelletjesavond! Zaal open: 20:00 uur. Entree gratis!

Vrijdag 6 februari – Pseudo Slang (USA) + D.V.O.D.V. + Stretzz.
Na drie jaar is het Amerikaanse Pseudo Slang weer te bewonderen op Nederlandse bodem. Pseudo Slang is een underground hip hop groep uit Buffalo (NY) in de VS.  Verder treedt de Beverwijkse formatie D.V.O.D.V. en Stretzz op als support voor Pseudo Slang. Zaal open: 21:00 uur. Entree: 4 euro.

Zaterdag 7 februari – The Lucky Dice + Grandpa Death Experience.
In The Lucky Dice brengt ieder lid zijn eigen invloeden en inspiratie mee. Dit zorgt voor een gevarieerde stijl die door de jaren heen geëvolueerd is. In het begin was het vooral blues en rock ‘n’ roll, maar later zijn daar invloeden zoals rock, metal, funk en soul bijgekomen. Ron “Grandpa Death” Goudie begint zo langzamerhand een nieuwe, oude bekende in Castricum te worden. Hij heeft ditmaal zijn complete band meegenomen die bestaat uit internationaal gelouterde muzikanten waarmee hij een muur van geluid neer kan zetten. Zaal open: 21:00 uur. Entree: 4 euro

Zondag 8 februari – In het teken van Zomaar een Zondagmiddag: At the Jazzband Ball sessiemiddag.
Een heerlijk stukje old skool jazz. Zaal open: 14:00 uur. Entree: gratis!

Kijk voor meer informatie op de site via www.podiumdebakkerij.nl of kijk op de Facebookpagina: www.facebook.com/debakkerij.

foto: The Lucky Dice