Sportkampioenen Castricum gehuldigd

CASTRICUM – In de grote tent op De Brink in Castricum zijn de sportkampioenen gehuldigd. Na een spetterend optreden van de band Morgan konden de uitreikingen van start gaan.

Na een spetterend optreden van de band Morgan konden de uitreikingen van start gaan. Er werden zes prijzen uitgereikt: in de categorie sporter 55-plus won triatleet Herman Verhagen, Yanne Dorenbos won in de categorie sporttalent van het jaar, sportvrouw van het jaar werd atlete Sanne Verstegen, Mark Nouws werd sportman van 2014, de E1 van FC Castricum werd jeugdsportteam en de volleybaldames van Croonenburg werden sportteam van het jaar.

De prijzen werden uitgereikt door sportwethouder Leo van Schoonhoven en sportambtenaar Sebastiaan Huys. Binnenkort is een videoverslag van de sportverkiezingen te zien op C-TV.