Psychologenpraktijk de Kern onder de paraplu van Bosman GGz

CASTRICUM – Vanaf begin dit jaar is psychologenpraktijk De Kern aan de Stetweg 14 in Castricum actief onder de naam Bosman GGz.

Sinds 2006 is psychologenpraktijk De Kern een begrip in Castricum en omstreken. Bea Jansen en Audrey Buerman bieden al jaren psychologische hulp en diagnostiek voor kinderen, hun ouders en volwassenen.

Audrey Buerman is EMDR practitioner en de aangewezen behandelaar voor complex trauma. Bea Jansen behandelt enkelvoudige trauma’s en is gespecialiseerd in de psychosociale oncologie. Zij behandelt patiënten met kanker en hun naasten wanneer er sprake is van psychische problemen ten gevolge van de diagnose kanker. Verder is Bosman GGz Castricum gespecialiseerd in ontwikkelings- en gedragsproblemen bij kinderen.

Door de samenwerking met Bosman GGz kan er meer tijd aan zorg worden besteedt. Naast de naamswijziging verandert er niet veel voor verwijzers of patiënten. Bosman GGz heeft diverse locaties in Nederland, waaronder nu ook in Castricum.

Bosman GGz Castricum is dagelijks bereikbaar onder telefoonnummer 0251-70 02 24. Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden zijn te vinden op www.bosmanggz.nl.