Leer met de computer of het tablet omgaan

CASTRICUM – Welzijn Castricum en de bibliotheek organiseren een introductiecursus om mensen vertrouwd te maken met de computer of tablet.

Maandagmorgen 2 maart gaat de computercursus van start op de bovenverdieping van de bibliotheek en leert men omgaan met Windows en tekstverwerken. Kenmerkend voor de cursus zijn het rustige tempo en de kleine groepjes, maximaal 8 deelnemers. De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten van 10.00 tot 12.00 uur en wordt stap voor stap gegeven door een ervaren docente. Steeds bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen.

Enthousiast over de tablet of iPad? Wie er meer van wil weten of overweegt er één aan te schaffen, kan naar het Tablet Café komen. Men kan hier vragen aan elkaar stellen, elkaar op weg helpen, kennis delen en ervaringen uitwisselen. Deskundige vrijwilligers zijn aanwezig om te helpen bij uw vragen. De toegang is gratis. Het Tablet Café wordt gehouden in het leescafé van de bibliotheek van 14.00 – 16.00 uur op vrijdagmiddag 13 februari.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Stichting Welzijn Castricum, Geesterduinweg 5, Castricum, tel. 0251-65 65 62 of mail: info@welzijncastricum.nl.