Hoogheemraadschap finalist Overheidsorganisatie van het Jaar

REGIO – Dinsdag 27 januari vond in de Haagse Ridderzaal de verkiezing van de Overheidsorganisatie van het Jaar 2014 plaats.

Drie van de vier finalisten kwamen uit de provincie Noord-Holland, waaronder Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. De jury roemde de manier waarop dit waterschap zich de afgelopen jaren ontpopte van een eigengereide technocratische organisatie naar een innovatief en omgevingsgericht voorbeeld voor anderen.

Dijkgraaf Luc Kohsiek is trots: “We zijn blij dat we bij de vier beste overheidsorganisaties van Nederland horen. Wat een mooi resultaat van al onze inspanningen van de afgelopen jaren. De jury heeft ons gewaardeerd als betrokken, betrouwbare en innovatieve organisatie die klaar is voor de nabije toekomst. Een mooie opsteker om te blijven door ontwikkelen en meegroeien met de omgeving. Als betrouwbare en deskundige overheid werken we samen met onze partners aan het prachtige Noord-Holland.

Winnaar is Jeugdbescherming Regio Amsterdam.

foto: Dijkgraaf Luc Kohsiek