Herinrichting Dokter de Jonghweg

CASTRICUM – De Dokter de Jonghweg is een gebiedsontsluitingsweg (50 km/uur weg) tussen de Cieweg en C.F. Smeetslaan in Castricum-oost. Aan beide zijden ligt een vrijliggend fietspad en voetpad. Het asfalt is aan vervanging toe. Nu deze weg aan onderhoud toe is het mogelijk de inrichting van de straat verbeteren.

Via een speciaal forum wil de gemeente graag horen welke knelpunten u in uw wijk ervaart en welke ideeën u heeft. Wat is uw mening over wat de gemeente voorstelt? Heeft u andere ideeën? Heeft u wensen over bijvoorbeeld verkeersveiligheid?

Geef uw reactie op het forum. Voor informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met de projectleider, de heer M. van Beek, tijdens kantooruren tel. (0251) 66 11 69 of e-mail: marcovanbeek@castricum.nl.

Het ontwerpvoorstel kunt u zien op de site: www.castricum.nl