Bent u het niet eens met de WOZ-waarde van uw woning?

CASTRICUM – Eind januari ontvangt u het aanslagbiljet voor de gemeentelijke belastingen. Bent u het niet eens met de WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand? Kom dan zaterdag 7 februari tussen 9.00 en 13.00 uur naar het gemeentehuis.

Op zaterdagochtend zijn er belastingmedewerkers van de gemeente en taxateurs van taxatiebureau Tog Nederland aanwezig om uw vragen over de WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand te beantwoorden. Bent u het niet eens met uw aanslag? Dan kunt u op dat moment de beste en snelste oplossing vinden. Kunt u niet op zaterdag 7 februari? Neem dan contact op om een afspraak te maken voor een andere dag. Toegang en advies is gratis.

Bent u het niet eens met de WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand? Neem dan eerst contact op met de gemeente en huur niet een ‘no-cure-no-pay bureau’ in. Dit lijkt een goedkope oplossing, maar is uiteindelijk een dure oplossing voor de gemeente én u. Kijk voor meer informatie over de WOZ op www.castricum.nl