Workshop vrijwilligersorganisaties CAL

CASTRICUM – Donderdagavond 12 februari van 19.45 tot 21.30 uur wordt in Ontmoetingscentrum Geesterhage de workshop ’Haal meer rendement uit…!’ verzorgd door het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Castricum.

De workshop sluit aan bij het Maatschappelijk Tapasbuffet waar vrijwilligersorganisaties en bedrijven aan deel kunnen nemen op vrijdagavond 27 maart om 18.00 uur. Het Tapasbuffet  wordt georganiseerd door Welzijn in het gemeentehuis van Castricum. Tijdens het buffet worden vraag en aanbod van vrijwilligersorganisaties en bedrijven verhandeld. Met andere woorden: wat kunnen bedrijven en vrijwilligersorganisaties voor elkaar betekenen! 

De workshop geeft vrijwilligersorganisaties inzicht in welke diensten, materialen, faciliteiten of netwerken men aan het bedrijfsleven kan vragen. Ook komt aan bod wat men eventueel aan bedrijven als tegenprestatie kan bieden.
Voor voorbeelden van zogeheten ‘matches’ kan een kijkje worden genomen op: www.welzijncastricum

Vrijwilligersorganisaties kunnen zich voor de workshop aanmelden bij Welzijn Castricum, telefoon 0251 65 65 62 of via de mail: welzijncastricum.nl. Meer informatie:  www.welzijncastricum.nl