Spelletjes, ‘bliepjesmuziek’, new wave en jazzkwartet in De Bakkerij.

CASTRICUM – De komende week staat de Bakkerij weer voor variëteit! Halverwege de week is er op woensdag een spelletjesavond, want dat breekt zo lekker de week. Op vrijdag staat een spektakel met spelcomputers op het programma.

Chiptunes is het genre waarmee muziek wordt gemaakt door middel van Gameboy’s, Atari’s, Commodore 64 en Super Nintento’s! Een unieke avond die uitverkoopt in de Melkweg in Amsterdam en de Ekko in Utrecht. Op zaterdag gooit De Bakkerij het over de new wave kant met Wavezero en de progrocktriphopstonerblues van de Amsterdamse band met Castricumse roots; Scare The Bear. Op zondagmiddag speelt ArtiShock Jazz Saxofoonkwartet het weekend tot een chill einde met een lekkere mix van swing, cooljazz, souljazz en Latin waar het enthousiasme van af spat!

Agenda:

Woensdag 21 januari, 20:00 uur: Spelletjesavond! Zaal open: 20 uur. Entree gratis.
Vrijdag 23 januari, 21:00 uur: Chiptunes met EindBaas Collectief. Zaal open: 21:00 uur. Entree: 5 euro.
Zaterdag 24 januari, 21:00 uur: Wavezero + Scare The Bear. DJ’s. Zaal open: 21:00 uur Entree: Vrijwillige bijdrage.
Zondag 25 januari 14:00 uur: Zomaar een Zondagmiddag: Artishock. Zaal open: 14:00 uur. Aanvang Artishock: 15:30 uur. Entree: gratis!

Kijk voor meer informatie op de site via www.podiumdebakkerij.nl of kijk op de Facebookpagina: www.facebook.com/debakkerij. De Bakkerij is te vinden in het hart van Castricum aan de Dorpsstraat 30. De Bakkerij ligt op twee minuten lopen vanaf station Castricum en daarnaast is De Bakkerij goed te bereiken op de fiets en met de auto.