Clubkampioenen bij Tafeltennisvereniging Castricum

CASTRICUM – Zondag 11 januari speelden de tafeltennissers van TTV Castricum hun jaarlijkse clubkampioenschappen.

Bij de senioren stond het vast dat er een nieuwe clubkampioen zou komen omdat de regerend kampioen Paul Walbeek door emigratie naar Zwitserland geen clublid meer is.

Bij de jeugd verdedigde kampioene Amber van Zilt haar titel. De youngsters Lars Noom en Valentino Veldt werden bij de jeugd keurig tweede en derde, maar konden uiteindelijk Amber niet echt bedreigen. Zij is opnieuw een jaar lang de jeugdclubkampioen.

Bij de senioren was er een hevige strijd om de titel. Voorzitter Hans Nieuwenhuijs was één van de titelkandidaten, maar moest genoegen nemen met een derde plaats. Een tweede plaats was er voor Renny Hup, uit het tweede team van de vereniging. Een prestatie van formaat, maar de titel van clubkampioen bleef buiten zijn bereik en ging voor het eerst naar een niet-Castricummer.

De Heemskerker Frank Walrave bleek uiteindelijk te sterk voor alle Castricummers en mag zich een jaar lang clubkampioen van TTV Castricum noemen.