Burgernetoproep om twee verdachten te vinden

CASTRICUM – Vrijdagmiddag zette de politie Burgernet in om twee jonge mannen op te sporen. Zij worden gezocht omdat ze op de Dorpsstraat poogden een greep uit de kassa te doen bij een winkel. De actie is inmiddels beëindigd.

Het gaat om twee mannen van ongeveer 23 jaar. Ze hebben mogelijkerwijs een Noord-Afrikaans uiterlijk, tenminste één van hen heeft opgeschoren haar. Eén van de jongens droeg een blauwe spijkerbroek, de ander een zwarte. Beiden dragen ze een leren jas.

Na de poging een greep in de kas te doen, zijn ze lopend vertrokken in de richting van het station.

Na ongeveer drie kwartier werd de actie beëindigd. De politie kreeg informatie dat de mannen mogelijk op de trein zijn gestapt. Met die informatie wordt nu verder gewerkt. Mocht u alsnog een tip hebben, kunt u contact opnemen met de politie: 0900-8844.

Burgernet wordt door de politie regelmatig ingezet om verdachten of vermiste personen terug te vinden, door middel van burgerdeelnemers. Kijk voor meer informatie over Burgernet op www.burgernet.nl.