Uitnodiging Maatschappelijk Tapasbuffet CAL

CASTRICUM – Op vrijdag 27 maart 2015 vindt in het gemeentehuis van Castricum het eerste Maatschappelijk Tapasbuffet plaats. Bij het buffet ontmoeten bedrijven, maatschappelijke organisaties en vrijwilligersorganisaties uit alle kernen van Castricum elkaar onder het genot van heerlijke tapashapjes en een drankje.

Tijdens het evenement worden vraag en aanbod verhandeld. Met andere woorden op welke wijze kunnen bedrijven en vrijwilligersorganisaties voor elkaar van betekenis zijn, waarmee kunnen zij elkaar helpen? Menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, creativiteit of faciliteiten, het maakt niet uit. Het gaat hierbij niet om financiële sponsoring. De portemonnee blijft gesloten. Het doel van het Tapasbuffet is zoveel mogelijk matches te genereren.

Het Tapasbuffet wordt georganiseerd door Welzijn Castricum in samenwerking met de gemeente Castricum en wordt gesponsord door lokale horecabedrijven. Wilt u deelnemen aan het Tapasbuffet of meer informatie? Neem dan contact op met Welzijn Castricum, Geesterduinweg 5 in Castricum. Telefoon 0251 65 65 62. Mailadres: info@welzijncastricum.nl

Meer informatie: www.welzijncastricum.nl