Inspiratiebijeenkomst De Vrijelijst

CASTRICUM – De VrijeLijst houdt op zondag 18 januari (16:00 uur) in het Strandvondstenmuseum in Castricum een inspiratiebijeenkomst voor leden. Behalve een toost op het nieuwe jaar is de bijeenkomst bedoeld voor vragen en uitleg over 2014 en om de koers van de partij met elkaar te bespreken. Ook niet leden zijn welkom.

Belangstellenden die de partij een warm hart toedragen en die iets voor de lokale politiek in Castricum willen betekenen zijn van harte welkom. Gespreksleider is Paulien Zwikker. Zij zal met de aanwezigen in gesprek gaan over ideeën en toekomstplannen. Raadslid Ron de Haan is er om in te gaan op actuele onderwerpen.

Ook zal hij ingaan op het initiatief van de nieuwe NoordHollandse politieke partij Hart voor Holland, die op 18 maart gaat meedoen aan de Provinciale Statenverkiezingen. De Haan is gevraagd om zich voor Hart voor Holland verkiesbaar te stellen. Eerder op dezelfde dag maakt Hart voor Holland in Alkmaar de kandidatenlijst voor de verkiezingen bekend.