De allerbeste lokale en regionale dance- en elektromuziek in De Bakkerij

CASTRICUM – Mist u het Uit Je Bak festival ook al? Nog maar een paar maandjes wachten en het evenment is er weer! Tot die tijd kunt u dit weekend alvast genieten van een aantal bands die de afgelopen tijd op het grootste festival van Castricum hebben gestaan!

Crossover hip-hop/rock formatie Die Vers stond in 2014 op UJB en geeft op vrijdag 16 januari acte de présence in De Bakkerij. Op zaterdag 17 januari staat de nieuwe band van de ex-leden van Melomaniacs op het podium, de band kreeg Lowlands aan het dansen!

Daarnaast kun je op zaterdag ook genieten van gabberbeats van de Castricum Terror Nerds en last but not least het legendarische Queens of the Galaxy die ooit een optreden gaven op het dak van de oude Bakkerij aan het Bakkerspleintje.

Vrijdag 16 januari: Die Vers + Evilstreetcars + Sabestiaan & Mauricio. Zaal open: 21:00 uur. Entree 4 euro.

Zaterdag 17 januari: Mangold + Castricum Terror Nerds + Queens of the Galaxy. Zaal open: 21:00 uur. Aanvang show: 22.00 uur. Entree: 4 euro.

Kijk voor meer informatie op de site via www.podiumdebakkerij.nl of kijk op de Facebookpagina: www.facebook.com/debakkerij. De Bakkerij is te vinden in het hart van Castricum aan de Dorpsstraat 30. De Bakkerij ligt op twee minuten lopen vanaf station Castricum en daarnaast is De Bakkerij goed te bereiken op de fiets en met de auto.