Kom op schilder avontuur bij Toonbeeld

CASTRICUM – Op de woensdagavond geeft Angèle van den Thillart schilderles. Er zijn nog een aantal lege plaatsen op deze avond. Daarom organiseert Toonbeeld een open les op 4 februari. De les begint om 19.30 uur en eindigt om 22.00 uur. Een open les bij Toonbeeld is altijd vrijblijvend. U betaalt de les wanneer u zich voor de rest van de cursus opgeeft.

In deze cursus werkt u iedere les aan de hand van gerichte opdrachten; zowel naar de waarneming, als thematisch, als abstract. Onderwerpen kunnen stilleven, plantengroei, model, dieren of abstracte vormen zijn.
De cursus rest nog 11 lessen.

Aanmelden: www.toonbeeld.nl of bel naar de administratie van Toonbeeld 0251 65 90 12. Twijfelt u nog neem dan eerst een vrijblijvende open les, mail naar tnbeeld@xs4all.nl met vermelding van open les schilderen 4 februari.