Cas RC slaat handen ineen met Oezbekistan

CASTRICUM – Wederom is de Castricumse Rugby Club erin geslaagd om Castricum op de internationale kaart te zetten. Dit maal staat er een trainingsweek gepland voor de Nationale Ladies 7S selectie uit Oezbekistan.


Dinsdagnacht arriveren de dames in Castricum, waarna op woensdag 7 januari de 1ste trainingen gepland staan. Wouterland met haar prachtige velden en accommodatie is ideaal voor deze trainingsweek, echter er zal ook op het kunstgras op het Nationaal Rugby Centrum getraind worden.

Zaterdag 10 januari zullen de dames uit Oezbekistan hun “improved skills” tonen tijdens het 7S toernooi op Wouterland. Na de wedstrijden van daarnaast respectievelijk de Cas Junioren en CAS RC 1 is er een gezellige muzikale afsluiting met een optreden van de band Supercharger!

De kick off van Het Super Saturday toernooi is om 11.00 uur, dan spelen de een aantal teams tegen Oezbeekse dames.