Film Boyhood te zien in De Zwaan

UITGEEST – De film ‘Boyhood’ is op vrijdag 9 januari te zien in Filmhuis De Zwaan in Uitgeest.

Boyhood volgt het leven van Mason Evans Jr. (Ellar Coltrane) en zijn oudere zuster Samantha (Lorelei Linklater). De film begint op het moment waarop Ellar zes jaar wordt en de film eindigt als Ellar een jaar of 18 is. Terwijl de jaren voorbij glijden, zien we hoe elk van hen omgaat met nieuwe fases in hun leven en hoe hun banden onderling veranderen. Het opnemen van de film kostte flink wat tijd, daar de acteurs ook echt ouder werden naarmate de film doorgaat. 

Dorpshuis De Zwaan is te vinden aan de Middelweg 5 in Uitgeest. De filmvertoning op 9 januari begint om 20:15 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij boekhandel Schuyt aan de Middelweg 139 in Uitgeest.