Feestdagen bij Springplank

CASTRICUM – Het jaar 2014 is op de Springplank feestelijk afgesloten met een bezoek van Sinterklaas en een kerstfeest. Vanaf 5 januari is de Springplank weer open en zijn peuters welkom om een kijkje te komen nemen.

De zelfgemaakte sintmutsen gingen op en vol verwachting zongen de peuters de liedjes uit volle borst. Sint en piet kwamen dit jaar weer hoogst persoonlijk de peuters bezoeken. Alle peuters mochten even op schoot voor een praatje met Sinterklaas en een hand pepernoten van zijn piet.

Na de sfeervolle kerstbrunch veranderden de peuters in engeltjes, met hun zelfversierde vleugels. Daarop werden de kerstengeltjes door een grote engel ontvangen. Met een echt schimmenspel werd het kerstverhaal verteld. Omlijst door kerstliedjes, begeleid op accordeon en djembé door twee vaders, Mathieu en Omar.

Na een welverdiende vakantie zijn alle peuters weer welkom. Kom een ochtendje kijken. Of kijk op: www.springplank-castricum.nl. De Springplank is een unieke speelzaal met volledige ouderparticipatie, dus lage kosten. De Springplank is 5 ochtenden per week open voor peuters uit Castricum én omstreken.