FC Castricum verlengt contract met Charles Loots

CASTRICUM – FC Castricum heeft het contract met hoofdcoach Charles Loots met één jaar verlengd.

Volgens de voorzitter van de technische commissie, Tino Klein, heeft Loots ‘laten zien dat hij vakinhoudelijk, organisatorisch en interpersoonlijk een uitstekende trainer is’. Klein vervolgt: ‘De vereniging gaat dan ook graag verder met hem. Met Charles Loots hebben we een trainer in huis die in staat is om een groep scherp te krijgen, die FC Castricum naar een periodetitel in de tweede klasse kan leiden en die oog heeft voor de jeugd. Kortom, hij past bij de ambities van de vereniging’.

Loots heeft laten weten blij te zijn met de beslissing: ‘Ik heb met erg naar mijn zin bij FC Castricum en ben blij dat ik een jaar langer mag werken met deze selectie’.
Foto: Han de Swart