Tentoonstelling AZ in Stedelijk Museum Alkmaar verlengd

ALKMAAR – De tentoonstelling ‘Retteketet! AZ’ in het Stedelijk Museum Alkmaar zal worden verlengd tot 8 maart 2015. Reden is het grote succes van de tentoonstelling.

Sinds de opening in augustus hebben al meer dan 15.000 mensen de tentoonstelling bezocht. De spelers, de krantenkoppen, de relikwieën én de onvergetelijke beelden nemen je mee door 60 jaar AZ-historie vol emoties.

Tegelijk met de tentoonstelling over AZ is er een tentoonstelling over het 100-jarig jubileum van de voetbalboekjes van de Alkmaarse uitgeverij Kluitman. Naast originele schetsen en illustraties, is er een leeshoek met zitzakken waar je kunt neerploffen met een boek van Brammetje Bond, Snelle Jelle of Koen Kampioen. Deze tentoonstelling loopt nog tot 1 februari.

Het Stedelijk Museum Alkmaar is te vinden op het Canadaplein in Alkmaar.

Op de foto: Ook voormalig AZ-voetballer Kees Kist heeft de tentoonstelling bezocht