Kunstcursus voor creatieve jeugd bij Perspectief

CASTRICUM – Voor het eerst start bij Perspectief in Bakkum uur de cursus “Kunstlessen voor de creatieve jeugd van 13 tot 18 jaar”.

Tijdens deze cursus van zes lessen, voor het eerst op zaterdag 17 januari van 10.00 tot 12.30 uur, wordt de kunstwereld uit het heden en verleden verkend. Zo maak je kennis met de werken van o.a. Pablo Picasso, Vincent van Gogh, Henri Matisse maar ook met Robert Zandvliet en Jeroen Krabbé.

Geïnspireerd door deze kunstwerken ga je daarna zelf aan de slag. Natuurlijk wordt er getekend en geschilderd maar ook collages en sjabloondrukken maken behoren tot de mogelijkheden. Iedereen wordt hierbij persoonlijk begeleid door kunstenares en docente Afke Spaargaren. Spaargaren is docent tekenen en kunstgeschiedenis Na afloop van elke les bekijkt en bespreekt Afke alle werken met de cursisten wat altijd heel leerzaam is.

De kosten van de cursus bedragen €50.  Aanmelden kan via de website: perspectiefcastricum.nl, daar is ook meer informatie te vinden.