Fotoreportage Candlelightshoppen

CASTRICUM – Het candlelightshoppen zorgde voor een gezellige drukte in het dorpshart van Castricum. Traditioneel openen de winkels in het centrum op de zaterdagavond voor kerst hun deuren voor winkelend publiek.

Daaromheen worden er allerlei bijzonderheden georganiseerd. Zo was er een levende kerststal (inclusief lama), een boerenhofkapel, een muziekkorps en het inmiddels traditionele Rad van Fortuin. Om 19:00 uur werd het ineens heel druk op het Bakkerspleintje, de jonge danssters van Club Mariz hielden een flashmob op de tonen van Pitbull’s Fireball.

Omroep Castricum was er de hele dag bij met interviews en sfeerverslagen vanaf het plein. Ook werd er geld ingezameld voor Serious Request. Ondernemers en de omroep haalden gezamenlijk bijna 470 euro op voor 3FM Serious Request.