Man valt met scootmobiel in het water

AKERSLOOT – Een man is vrijdag in Akersloot met zijn scootmobiel in een sloot beland.

Dat gebeurde achter de tennisvelden. De politie kreeg een melding dat een booster half in het water stond en dat er verderop wat kleding lag. De agenten troffen de booster aan in de prut van de sloot. Ook de kleding lag in het water. Er werd door de agenten nog even gedregd, maar er lag niemand in het water.

Door een omstander werd gemeld dat de eigenaar van de booster veilig bij zijn vrouw zat. Het bleek dat de eigenaar van de booster op het smalle voetpad wilde keren, maar daarbij met zijn achterwielen in de berm en vervolgens in de sloot belandde.

Hij was door een andere inwoner uit Akersloot uit het water gehaald. Na een warme douche ging het weer goed met hem.