Geef activiteiten en evenementen op

REGIO – Sinds enige tijd is de website www.watgaanwedoen.nl actief in de gemeente Castricum. WAT gaan we DOEN streeft ernaar de meest complete agenda te zijn voor alles wat er te doen is in de gemeenten Bergen en Castricum. Medio 2015 worden ook Heiloo en Uitgeest toegevoegd.

Doreen Dekker en Ellen van Kaam, de initiatiefneemsters van dit concept, presenteren dit op een unieke en toegankelijke wijze aan het publiek en zijn zo ‘de VVV van de activiteiten’. Kijk voor meer activiteiten op www.watgaanwedoen.nl

Door uitgebreid speurwerk komen de medewerkers van WAT gaan we DOEN erachter welke activiteiten er in de gemeenten worden georganiseerd. Ze zijn er van overtuigd dat er in elke gemeente veel te DOEN is, vandaar een oproep om vooral uw activiteiten en evenementen aan te melden.

Dit kan door gebruik te maken van het invulformulier op de website: www.watgaanwedoen.nl/contact/activiteit-aanmelden. De aanmeldingen worden in enthousiaste teksten geschreven en vertaald in het Duits, zodat toeristen ook kunnen lezen wat er zoal te doen is.