Eten, drinken en peuters

BAKKUM – Op woensdag 7 januari komt Irene van der Star van het Consultatiebureau naar de peuter en ouderochtend in de Cuneraschool, Vondelsraat 25 in Bakkum.

Centraal staan onder meer: wat heeft je peuter echt nodig aan voeding, hoe ga je om met kleine en wisselende eters en hoe houd je de sfeer aan tafel gezellig. Ook worden vragen beantwoord en komen de ervaringen en tips van de ouders aan bod.

Ouders die geïnteresseerd zijn worden uitgenodigd naar de ochtend te komen die van 9.45 tot 11.15 uur is. Voor peuters is het leuk om tussentijd met elkaar en het peuterspeelgoed te spelen. De activiteit is kosteloos en de koffie staat klaar.

De peuter/ouderochtenden worden wekelijks op de woensdagen georganiseerd door een groepje ouders in samenwerking met Welzijn Castricum en de Cuneraschool.

Meer informatie: Welzijn Castricum, telefoon 0251 656562 of per mail: info@welzijncastricum.nl.