Muzikale duizendpoten, punk en de Nederlandse versie van ‘The Boss’ in de Bakkerij

CASTRICUM – Komend weekend staan er weer heel wat bands op het poppodium van de Bakkerij.

Vrijdag 12 december spelen Muzikale duizendpoten: Willem Wits + Postcards From Mars in de Bakkerij. Willem Wits verwerkt zijn jeugdherinneringen met een breed scala disciplines tot zijn solodebuut. De show wordt gespeeld op een opmerkelijke verzameling instrumenten.
Postcards From Mars is Bart van Dalen. Met zijn teksten, zang en muzikaal talent is het een samenhangend geheel. Eerlijke muziek en geen gedoe. Zaal open: 21:00 uur. Entree: 4 euro.

Zaterdag 13 december spelen Punk met Antillectual + The 101’s. Antillectual is een Nederlandse punkband die in 2000 werd opgericht in Nijmegen. In de beginjaren brengt de band een aantal demo’s uit en in 2005 volgt het debuutalbum Silencing Civilization. Sinds 2005 toert de band geregeld door Europa en de Verenigde Staten en ook worden hun albums in verschillende landen bij verschillende kleine platenlabels uitgebracht.

The 101’s maken al enige jaren furore op de podia in en rondom Eindhoven, en ver daar buiten. Ze toerden door Oost-Europa en EP’s worden steevast goed ontvangen. Zaal open: 21:00 uur. Entree: 4 euro.

Zondag 14 december speelt ZeZ: Springsteen & Wij. De bandleden van Springsteen & Wij spelen allemaal ook in andere bands, maar delen met elkaar een grote waardering voor Bruce Springsteen en zijn songs. Zij doen Bruce Springsteen & the E Street Band niet na, maar voorziet de nummers van Bruce Springsteen van Nederlandse teksten. Zaal open: 14:00 uur. Entree: gratis.

Kijk voor meer informatie op de site via www.podiumdebakkerij.nl of kijk op de Facebookpagina: www.facebook.com/debakkerij.