De Castricumse Rugby Club met winst naar winterstop

CASTRICUM – In de alles beslissende laatste ronde heeft de Castricumse Rugby Club haar ongeslagen status bij thuiswedstrijden goed gevolg gegeven. De gastheer was met 31-13 te sterk voor the Hookers, maar laten wel het bonus punt liggen.

De meest consistente ploegen en dus de top zes is nu bekend, naast the Dukes, Hilversum en Castricum plaatsen Eemland, Den Haag en ’t Gooi zich voor de Kampioenspoule.

De derde plaats kan de Castricummers niet meer ontgaan. Met de blessure bank vol, komt de vier weken winterstop als een verademing voor de Castricumse Rugby Club. De competitie wordt op 10 Januari 2015 vervolgt.

Volgende week spelen de Shadows, het Driede en de Ladies hun laatste thuiswedstrijd van het jaar 2014. De KO voor de eerste wedstrijd is om 12.30 uur.