Hoe zou u de nieuwe website van de gemeente indelen?

CASTRICUM – Gemeente Castricum werkt aan een nieuwe website. Alle onderwerpen van de website zijn op kaartjes gezet. De gegevens voor de website zijn bekend, maar voor de indeling (de layout) vraagt de gemeente uw advies. Hoe zou u de website indelen?

Misschien mist u wel onderwerpen of vindt u onderwerpen juist overbodig. Na een uurtje is uw structuur gemaakt. Dit resultaat wordt meegenomen in het ontwerp van de nieuwe site.

Wilt u meehelpen en heeft u een uurtje de tijd op woensdag 17 december? Stuur dan een e-mail naar kimvandam@castricum.nl en zet in uw e-mail hoe laat u kunt op woensdag 17 december. Bijvoorbeeld de hele dag, of alleen in de ochtend of middag.

Heeft u geen tijd, maar wilt u wel helpen de online dienstverlening te verbeteren? Vul dan de vragenlijst op de website van de gemeente in (www.castricum.nl, zoek daar op ‘vragenlijst’). Het invullen duurt ongeveer 5 minuten.