AV Castricum zoekt foto’s van 50 jaar Strand- en Duinlopen

CASTRICUM – De Strand & Duinlopen vieren hun 50e seizoen! Het getal 50 werd in de loop van 12 oktober al terug gevonden in de opdruk van de tasjes waarin de prijzen werden overhandigd.

Dit getal is en gaat het thema worden van de Strand & Duinlopen van het loopseizoen deze winter 2014/2015. De organisatie van deze lopen gaat het  getal ’50’ iedere loop opvoeren en terug laten komen in diverse vormen. De loop van 1 februari is bovendien een feestelijke Jubileumloop!

Om tijdens de editie op 1 februari extra aandacht aan  50 jaar Strand & Duinlopen te geven, is de organisatie op zoek naar foto’s van deze lopen vanaf nu tot 50 jaar terug! Wil iedereen die foto’s heeft, en deze beschikbaar wil stellen, contact op nemen via mail: paul-wokke@quicknet.nl

Bovenstaande foto is ca. 25 jaar oud. Links op de foto staat Hans Beentjes met rode muts.

Foto: AVCastricum.nl