MEE Noordwest-Holland helpt bedrijven bij maatschappelijk verantwoord ondernemen

ALKMAAR – MEE Noordwest-Holland gaat bedrijven helpen om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. MEE zet zich in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mee te laten doen aan het arbeidsproces.

Met een aantal toonaangevende regionale ondernemingen zoals Ondernemend Alkmaar, de Waaier en het AZ netwerk heeft MEE al stappen gezet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, dat aantal wil MEE uitbreiden. Er wordt nu gewerkt aan een ambitieus plan, genaamd De Werkwinkel. Deze transparante digitale omgeving, waarin alle projecten en werkgevers  worden opgenomen, moet zorgen voor een toename van het aantal werkervaringplekken.

Om dit ambitieuze plan waar te kunnen maken is MEE Noordwest-Holland op zoek naar enthousiaste ondernemers. Bedrijven die mee willen doen, kunnen zich bij MEE melden.