Croonenburg start jeugdvolleybaltrainingen in Limmen

LIMMEN – Volleybalvereniging Croonenburg gaat een volleybaldependance starten in Limmen. Op woensdag 26 november zijn daar de eerste trainingen voor de jeugd.

De trainingen zijn elke woensdag tussen 15:30 en 17:00 uur. Iedereen tussen de 6-13 jaar uit Limmen, Heiloo en omstreken is van harte welkom. De trainingen worden gegeven in sporthal De Enterij in Limmen.

Croonenburg is alweer 10 jaar lang bezig om een goede jeugdopleiding te ontwikkelen. Dat project is geslaagd in Castricum. Het bestuur heeft besloten om nu in Limmen het jeugdvolleybal op te zetten. Voorzitter Arjen Pauzenga zegt: “We hebben een goed concept: we verzorgen op de basisscholen in Limmen voor alle klassen een volleybalclinic, veel leerlingen raken daardoor enthousiast en willen wel gaan trainen op proef”. 

Croonenburg kan rekenen op support van Edwin Benne. Croonenburg heeft Benne bereid gevonden een volleybalclinic te geven om de volleybaldependance een extra impuls te geven. De oud-volleybalinternational draagt Croonenburg een warm hart toe. Op 10 december van 15.30-17.00 geeft Edwin Benne de volleybalclinic in de Enterij. Deze clinic staat open voor iedere basisschoolleerling.

Voor meer informatie over de nieuwe volleybaldependance in Limmen, kijk je op www.croonenburg.nl.