Bonhoeffer College ontvangt prijs voor ondernemerschap

CASTRICUM – Het Bonhoeffer College krijgt de Vecon Business School plaquette. In het kort betekent dit dat de sectie economie zowel in de onder- als de bovenbouw extra aandacht besteedt aan ondernemerschap en alles wat daarbij komt kijken. Op donderdag 27 november is de uitreiking

Daarnaast wordt er een businessclass opgericht (vanaf periode 3) waarbij de docenten samen met een aantal super gemotiveerde leerlingen (vwo 4/havo 4) thema’s als leiderschap, organiseren en maatschappelijk ondernemen gaan uitdiepen.

Aan de hand van een pratijkopdracht gaat de businessclass concreet aan het werk waarbij er ondersteuning is van twee leerlingcoaches uit vwo-5. Op het programma staan uiteraard ook bedrijfsbezoeken en inspirerende lezingen van mensen uit het bedrijfsleven.